logo header

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-201309.12.2014

Va multumesc pentru sansa de a participa la acest curs de modelator ceramica. Este unul din cele mai bune lucruri care mi s-a intamplat. :) Mi-a fost putin teama la inceput ca nu ma voi descurca pentru ca nu am calificari in domeniu artistic, dar iata ca este o activitate foarte placuta si formatorii mai mult decat draguti. Sper sa mai organizati asemenea cursuri din domenii care tin de creatie si in viitor.

Sarbatori fericite!!!   

S.P.

 -------------------------------------------------------------------------------------

Cursul de modelator ceramica este deosebit de frumos si am convingerea ca dupa terminarea lui voi putea oferi celor dragi cadouri efectuate de mine. Cu investitii nu prea mari se poate incepe o mica afacere si spun asta gandindu-ma in primul rand la experienta fam. Dimitriu.

Este fascinant sa poti da viata botului de lut si gandurilor tale.

Este, cred, una dintre putinele preocupari care te solicita intr-un mod atat de relaxant, in sensul ca desi tot timpul gandesti si vezi cu ochii mintii ceea ce doresti sa creezi coordonand toate acestea cu lutul, mainile, ebosoarele, etc., ajungi sa constati la sfarsitul orelor de curs ca nu esti obosit deloc, ba dimpotriva - ai sufletul plin "frumos"!

Atelierul mesterului Jorj este o incantare, tot felul de exponate care pe langa diversitatea si frumusetea lor vin sa dea incepatorului curajul si increderea ca si el va putea modela lutul din ce in ce mai bine. Sunt expuse primele lucrari din ceramica ale fam. Dimitriu pana la ...toiege si alte obiecte sculptate in lemn.

Povestea lor de viata si curajul lor de a porni intr-o lume necunoscuta puse fata in fata cu ceea ce sunt ei astazi sunt pentru mine nu numai prilej de admiratie, ci si samburele de incredere de care cred ca aveam nevoie.

Caldura sufleteasca a acestor oameni, modul lor de a se comporta cu cursantii, increderea pe care ne-o insufla chiar si atunci cand nu facem bine un lucru, felul in care arata fiecareia cum sa modeleze, aprecierile si generozitatea de a gasi ceva frumos pana si in prima lucrare a fiecareia dintre noi sunt calitati pe care numai Dumnezeu ti le da.

N-am avut niciodata sentimentul ca ma aflu in fata unor somitati, ba dimpotriva, pot spune ca am castigat doi prieteni. 

Sa simti coltii frigului muscandu-ti din obrazi, abia astepti sa ajungi in atelier unde caldura dogoreste dintr-o soba din teracota, muzica in surdina, mere coapte, lut ....si forme care prind viata din mainile fiecarui cursant.

Sunt fascinata de acest curs si de aceea, ca o sugestie, mi-ar placea sa pot invata si alte tehnici de prelucrare a ceramicii prin folosirea de materiale fara ardere, tehnici de glazurare, pictura manuala.

Indraznesc sa sper ca va veni o zi in care voi ajunge la nivelul de la care sa pot oferi celor dragi (inclusiv R4) ceea ce voi lucra .

Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalismul dumneavoastra, pentru diversitatea cursurilor  abordate, pentru utilitatea cursurilor. Am cunoscut oameni deosebiti, de o calitate profesionala exceptionala, am invatat lucruri deosebite si mi-am facut multe prietene.

Va multumesc mult si va doresc tot binele din lume,

Tuca Ceornea

-----------------------------------------------------------------------------------

Eu am fost foarte mulțumită de acest curs (n.r. cursul Competente antreprenoriale) din toate punctele de vedere.
Mi-a plăcut flexibilitatea organizatorilor, condițiile de la curs, atmosfera.

Doamna lector Ecaterina Milea este o adevărată profesionistă și știe să țină un training.

Aș reveni oricând cu drag la orice curs, training, eveniment susținut de doamna Ecaterina Milea.

Mi-a plăcut îndrumarea teoretică și mai ales cea practică.

Doamna lector s-a asigurat că planurile noastre de afaceri sunt bune, ne-a dat sfaturi și indicații, a urmărit cu atenție ce era scris în plan și s-a asigurat că luăm în calcul tot ce este necesar pentru un bun plan de afaceri.

Mă bucur că am avut ocazia să particip la acest program și vă felicit pentru modul profesionist în care ați organizat totul.

Cu respect,
Liliana Lefter.

------------------------------------------------------------------------------------- 

Cursul este intr-adevar o sansa pentru femei de a se familiariza, de a incepe lucrul cu florile sau a de a deprinde noi tehnici.

In ceea ce priveste partea organizatorica:

Puncte forte:

1. Alegere optima pentru colaborarea dumneavoastra cu doamna Sanda Lazur, designer floral de nota 10+

2. Nota 10 pentru  D-na Sanda pentru ca se concentreaza pe partea practica 

3. Oportunitatea de a oferi femeilor un program gratuit de instruire

4. Locatie aleasa bine, central

Concluzie: Cursul ar fi avut un plus de calitate cu un buget adecvat. Daca nu ati fi colaborat cu Dna Sanda, cursul nu s-ar fi putut desfasura cu bugetul pe care l-ati avut pentru flori. Efectiv nu s-ar fi putut crea buchete/aranjamente florale daca n-ar fi fost inventivitatea, creativitatea , tehnica si bunavointa Dnei Sanda, care a facut ca acest curs sa se poate derula.

Florina Avram,

Cursanta

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pana in prezent am fost intampinata de persoane amabile, dornice de explicarea tuturor intrebarilor neintelese. Trainerul face o treaba excelenta - explicarea lucrurilor pe care nu le-am intampinat pana in prezent – intelesul tuturor (modelator ceramica). Cursurile dumneavoastra le-am recomandat si le voi recomanda si altor persoane si de asemenea as dori sa pot face si alte cursuri la dumneavoastra.

Multumesc pentru aceasta sansa ;)

Matei Iuliana

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Impresia este Una foarte Buna, de ajutor, cu un foarte bun formator D-na Sanda Lazur, o persoana minunata care ne invata multe lucruri folositoare si inedite! 
Alina

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Ma numesc Florina Haritonov si am participat la cursul "Competente antreprenoriale" organizat in cadrul proiectului ,,Egalitate de șanse și incluziune pe piața muncii pentru femei în regiunea București-Ilfov”. In urma acestui curs am putut sa imi organizez mai bine ideile pentru afacerea pe care vreau sa o pornesc, am primit multe informatii folositoare si am cunoscut femei interesante cu care am impartasit dorinta de a patrunde in lumea antreprenoriatului, cu ambitie si succes.

Va multumesc pentru aceasta experienta si va doresc succes in tot ceea ce faceti!

 Florina Haritonov