logo header

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

 

Conferinţa finală a Proiectului

10 Aprilie 2015

Miercuri, 8 Aprilie a.c., la Hotel Yesterday, a avut loc Conferința finală a proiectului ”Egalitate de șanse și incluziune pe piața muncii pentru femei în Regiunea București-Ilfov”. 

Printre participanţii la acest eveniment au fost prezente beneficiare ale proiectului care au detaliat beneficiile pe care le-au avut pe plan personal şi pe plan profesional în urma participării la cursurile de formare profesională şi la programul de asistenţă antreprenorială. Beneficiarele au prezentat situaţii concrete în plan profesional care au fost îmbunătăţite ca urmare a participării la cursuri şi la asistenţa antreprenorială: lansare de expoziţie de lucrari în domeniul modelării ceramicii, realizarea rapidă de situaţii statistice prin utilizarea pachetului Office, lansare de firmă în domeniul handmade. De asemenea, prin luările de cuvânt, au accentuat aportul activităţilor din proiect pentru dezvoltarea lor profesională.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CÂȘTIGĂTOARELE CONCURSULUI  ”FEMEI ÎN AFACERI”

30 Martie 2015

Joi 19 martie 2015, în cadrul Programului de  Consiliere și Asistență antreprenorială, s-a întrunit Comisia de evaluare a planurilor de afaceri înscrise în  Concursul „Femei în afaceri”. 

În urma evaluării planurilor de afaceri, respectând criteriile de evaluare din anexa 3, clasamentul câștigătoarelor este următorul:

 1. Matei Iuliana – Handmade4U – 85 puncte
 2. Popa Raluca – Quilling for you – 73 puncte
 3. Ene Cristina – Atelier camăși tradiționale – 66 puncte
 4. Galusca Roxana – Formare profesională – 48 puncte
 5. Badea Mariana – Rapsodia Culorilor – 45 puncte

Primele 5 planuri de afaceri în ordinea punctajului vor fi premiate cu premii în bani, suma fiind de 2.500 lei pentru fiecare. 

Concursul „Femei în afaceri” a fost organizat de către R4-Consultanță și Formare Profesională SRL în cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European în cadrul POS DRU 2007-2013 Egalitate de șanse și incluziune pe piața muncii pentru femei în Regiunea București-Ilfov, Contract: POSDRU/152/6.3/G/130466, al cărui Beneficiar este R4-Consultanță și Formare Profesională SRL. 

Felicitări câștigătoarelor!

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CONCURS "FEMEI  IN  AFACERI"

06.03.2015

A fost stabilită comisia pentru evaluarea participantelor la Concursul FEMEI IN AFACERI.

Concursul „Femei în afaceri” este organizat de către R4-Consultanță și Formare Profesională SRL în cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European în cadrul POSDRU 2007-2013 Egalitate de șanse și incluziune pe piața muncii pentru femei în Regiunea București-Ilfov, Contract: POSDRU/152/6.3/G/130466, al cărui Beneficiar este R4-Consultanță și Formare Profesională SRL.

Concursul „Femei în afaceri” se desfășoară Conform Metodologiei de concurs publicată în data de 28.10.2014 și care se găsește la "Resurse".

Componența comisiei de evaluare:

  Nr. crt.  Nume și prenume  Funcția în comisie  Funcția în proiect
 1.  
 Tudor Aura Mariana  Președinte  Expert monitorizare   tehnică, Solicitant
 1.  
 Rotar Mihaela  Membru  Expert coordonator, Partener 1
 1.  
 Paru Alexandru  Membru  Auditor financiar
 1.  
 Tudor Vladimir  Observator  Expert juridic

Mult succes la concurs!

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FINALIZARE CURS Modelator ceramică

27.02.2015

Felicitări tuturor absolventelor cursului Modelator ceramică.

Diplomele și subvențiile vă vor fi oferite în maxim 30 de zile de la data examenului. Toate doamnele care au promovat examenul vor fi anunțate telefonic sau prin e-mail pentru a-și ridica diploma și subvenția de la sediul R4 Consultanță și Formare Profesională SRL.

Mult succes pe viitor!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EXAMEN ABSOLVIRE - Curs Modelator ceramică

10.02.2015

Felicitări tuturor participantelor cursului Modelator ceramică. Examenul de absolvire a cursului este programat astfel:

SERIA I - 25 FEBRUARIE 2015

SERIA II - 26 FEBRUARIE 2015

Examenul se va desfăşura la sediul R4 - Consultanţă şi Formare Profesională.

Succes la examen!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FINALIZARE CURS LUCRATOR SOCIAL - Seria I

05.02.2015

Felicitări celor 22 de participante care au absolvit cursul Lucrător social. Mult succes în continuare!

Absolventele vor fi anunţate ulterior pentru a veni la sediul R4 - Consultanţă şi Formare Profesională pentru a-şi primi diploma şi subvenţia, conform metodologiei de desfăşurare a cursului Lucrător social.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FINALIZARE CURS FLORAR-DECORATOR - Seriile I și II

21.01.2015

Felicitări celor 46 de participante care au absolvit cursul Florar-decorator. Succes în activitățile viitoare!

Absolventele sunt așteptate Vineri 23 Ianuarie 2015, la sediul R4 - Consultanță și Formare Profesională, pentru a-și primi diploma și subvenția acordate conform metodologiei de desfășurare a cursului Florar-decorator.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CURSUL FLORAR-DECORATOR

09.01.2015

Seriile III și IV ale cursului Florar-decorator se vor desfășura în perioada 19 ianuarie – 20 martie 2015. Cursantele înscrise vor fi anunțate telefonic pentru a se prezenta în vederea semnării contractului de formare în zilele de 14 sau 15 ianuarie 2015.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REÎNCEP CURSURILE

05.01.2015

Începând cu data de 5 ianuarie 2015, după vacanța de 2 săptămâni, vor reîncepe cursurile de calificare aflate în derulare: Lucrător social, Operator introducere, validare și prelucrare date și Modelator ceramică. Locația și orarul cursurilor au rămas neschimbate.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CURS COMPETENȚE ANTREPRENORIALE – seria a III-a

Deschiderea oficială a cursului Competențe antreprenoriale, seria a III-a, va avea loc joi, 13 noiembrie 2014, orele 18.00. Invitam cursantele care s-au înscris să fie prezente la sediul R4-Consultanță și Formare Profesională, str. Colței nr. 44 etaj 3, la data și ora indicate.

Cursul este oferit gratuit femeilor din Regiunea București-Ilfov prin proiectul Egalitate de șanse și incluziune pe piața muncii pentru femei în Regiunea București-Ilfov, ID 130466, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

În cadrul proiectului Egalitate de șanse și incluziune socială pentru femei în Regiunea București-Ilfov, Contract: POSDRU/152/6.3/G/130466 au fost selectate persoanele care vor beneficia de Programul de Consiliere și Asistență Antreprenorială desfășurat în cadrul Centrului pentru Dezvoltarea Profesională a Femeilor cu sediul în Bd. Dacia nr. 99, etaj 4, sector 2, București. Această listă se poate vizualiza accesând linkul de mai jos:

Lista persoanelor admise în Programul de Consiliere și Asistență Antreprenorială

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Compania R4 Consultanta si Formare Profesionala da startul unui nou  curs de specializare „Competente Antreprenoriale” 

Vrei sa inveti:

 • cum sa-ti deschizi propria afacere?
 • cum sa-ti faci un plan de afacere?
 • cum sa-ti dezvolti competentele antreprenoriale?
 • strategii eficiente pentru dezvoltarea afacerii?
 • strategii de promovare in social media?

4 beneficii daca participi la curs:

 • vei adauga competentelor tale un set verificat de bune practici,necesare planificarii si gestionarii afacerii
 • vei stii ce trebuie sa faci pentru a atinge succesul – de la idee la profit
 • vei participa la elaborarea pas cu pas a unui Plan de afaceri
 • vei crea un plan de marketing bine fundamentat care genereaza profit

Cursul este gratuit  si se desfasoara in luna noiembrie la sediul R4-Consultanță și Formare Profesională , Str. Coltei nr. 44, et. 3, Bucuresti.

Persoanele care participa la programele de formare profesionala in cadrul proiectului pot beneficia de Programul de Consiliere si Asistenta Antreprenoriala si au posibilitatea de a participa la Concursul „Femei in afaceri”, concurs cu 5 premii a cate 2500 lei fiecare.

Pentru detalii si înscrieri:

Centru pentru Dezvoltarea Profesionala a Femeilor

Bd. Dacia nr.99, etaj 4, sector 2, Bucuresti

Program Luni-Marti: 9:00-14:00

Telefon: 0743 017 816    

R4-Consultanță și Formare Profesională 

Program Luni-Vineri: 9:00-17:00

Str. Coltei nr. 44, et. 3, Bucuresti

Telefon: (+40) 215 390 053

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Cursul de operator introducere, validare si prelucrare date:

 • Prima serie va începe în 22 septembrie, formator Paul Dîrmon, la sediul R4.

Vom reveni cu detalii.

 

Cursul de lucrător social:

 • Prima serie de curs va începe pe 16 septembrie, ora 14:00 la sediul R4. Formator va fi dna. Gina Bianu.
 • A doua serie începe la jumatatea lunii octombrie, iar a treia la jumătatea lunii noiembrie. Mai sunt în jur de 15 locuri disponibile.